♥ double Y ♥
ABOUT ENTRY 오빠들 TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
My Biggest Mistake
3 March 2013• 0 comments
Bismillahirrahmanirrahim .

I do not know what happened to me . Aku buat satu kesilapan besar di mana tanpa berfikir panjang aku telah meng-remove Google account aku . Astaghfirullahalazim . And oleh sebab kecuaian aku tu , habis blog aku yang lama tu . Sedih sangat2 :'(

Mulanya aku nak delete account Gmail aku , sebab tak pakai pun . Tapi aku taktahu yang account Gmail tu sekali dengan Google account . Yang peliknya account Gmail tu guna @gmail lah . Google account aku pula @yahoo . Blog aku guna yahoo punya . So bila delete Gmail account tu , habis semua sapan sekali . Memang menangis la aku citenya . Nak recover balik tak boleh . Paling sayang blog lah . Setahun lebih dah *sobs sekali* . Anyway , ni aku sign up account baru . Blog pun blog baru lah . URL blog tukar . Yang lama tu tak available dah *sobs dua kali* .

Takpe lah . Sabar je . Allah nak uji even dengan benda sekecil ni .

Wa'salam .


NEW
THE BOSS


I'll be your light - 020317

MESSAGES

hello :)

POSTS


YANG YOSEOB


He is my all time favorite smol mochi