♥ double Y ♥
ABOUT ENTRY 오빠들 TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Mid-Term dah habis :)
9 March 2013• 0 comments
Bismillahirrahmanirrahim .

dah berapa hari aku tak sentuh blog . online pun tidak . al-maklum lah , kena 'kuarantin' lah katakan . hahah . yelah , minggu exam kan . kalau ayah tak amik broadband aku , alamat dok mengadap lappy je lah citenya . buku and notes apa semua tak dibaca .

Alhamdulillah . Mid-Term exam dah pun habis . sekarang masa duduk bersenang lenang goyang goyang kaki kat rumah . aku pun baru je balik ni . sampai Perak dalam lebih kurang 8.30 malam . lepas tu shopping barang dapur sekejap and dinner dengan family .

cuti pun cuti jugak . tapi sebenarnya assignments yang menimbun menunggu . hidup as a student ni , tak sah kalau takde apa apa assignments , even satu pun . huhu .

tapi tak lah sebanyak ni .. melampau :D
pejam celik pejam celik dah pun masuk bulan March . Mid-term exam dah habis . maknanya dalam sebulan lebih lagi datang la pulak Final exam . then semester break . kejap je masa berlalu , kan ? :)


PREVIOUSNEW
THE BOSS


I'll be your light - 020317

MESSAGES

hello :)

POSTS


YANG YOSEOB


He is my all time favorite smol mochi