♥ double Y ♥
ABOUT ENTRY 오빠들 TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Rough Day .
19 March 2013• 1 comments
Bismillahirrahmanirrahim . Assalamualaikum semua .

Once again , minggu ni minggu yang sangat sangat rough I guess . Semalam aku punya penat Allah je yang tahu . Sakit kepala aku , berdenyut denyut . Taruk minyak cap kapak terasa okay , sebab berangin kan . Ingatkan malam tu jugak okay . Lepas tu siang tadi kat kolej datang balik berdenyut denyut dia siap dengan sakit perut lagi . Pakej . Dalam kelas Ms Fairuz boleh tahan lagi . Masuk kelas Ms Zunira dah sakit sangat . Nak taknak aku skip kelas Mdm Akmal . Sampai surau aku collapse terus . Rehat la aku kat situ , sejam lebih la jugak . Aku tak boleh bangun . Rasa rasa okay terus cepat cepat balik .

Sampai rumah , hmmmmm ambik kau .. Habia keluar apa yang ada kat dalam perut . Aku hairan jugak . Aku makan elok je tapi kenapa jadi macam tu ...

Esok ada presentation untuk kelas Ms Fairuz . Lesson plan aku nak buat malam ni . Hope aku tak sakit malam ni . Amin .

p/s : Jumaat ni U-Kiss ada kat KLCC . rasa macam nak pegi . hoho .


PREVIOUSNEW
THE BOSS


I'll be your light - 020317

MESSAGES

hello :)

POSTS


YANG YOSEOB


He is my all time favorite smol mochi