♥ double Y ♥
ABOUT ENTRY 오빠들 TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
It's Monday.
6 May 2013• 0 comments
Bismillahirrahmanirrahim .

Happy Monday everyone :) *saya cuti hari ni . Hoho XD*

Hai semua . Nampaknya hari membuang undi dah pun selesai dan keputusan pilihanraya dah pun dikeluarkan . Semua tahu parti mana yang menang kan ? Okayyy XD . Tapi sekarang masing masing still dalam mood pilihanraya kan . I guess keadaan ni mesti berlarutan about 1 week . Hmmmmmmm . Yeke ? Hahah . Taktau lah .

So , untuk minggu ni kelas cuma untuk 3 hari je (Selasa - Khamis) . Aku harap minggu ni selesai semua assessments supaya study week (next week) tak diganggu . Huhu . Tak sabar rasanya nak cuti . But kali ni cuti semester tak lama , maybe about 3 weeks je *sedihhhh TT__TT* .

Actually aku takde apa apa yang nak di-share-kan *?* hari ni . Agak kekeringan idea .

Rasanya itu saja lah coretan untuk hari ni . InsyaAllah esok lusa bila free aku update lagi . Wa'salam :)


PREVIOUSNEW
THE BOSS


I'll be your light - 020317

MESSAGES

hello :)

POSTS


YANG YOSEOB


He is my all time favorite smol mochi