♥ double Y ♥
ABOUT ENTRY 오빠들 TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
A special entry just for you three ♥
28 July 2015• 1 comments
Bismillah.

I'll just straight to the points. I'm currently not in a good state and so does my brain so no ayat-ayat berbunga puitis indah ye


To Kak Shu, happy belated birthday. It's not that I forgot to wish her. Saja lah nak include dalam entry ni. Nampak tak spesel dia kat situ ♥. Mihmih.

To Kak Jannah. Esok birthday en? Happy birthday in advanced. Akak dah tua so cepat la kahwin teringin nak tengok akak debab sama macam yana baru la ada geng boleh main laga laga pipi hahaha. Semoga panjang umur murah rezeki & sihat selalu. Jangan degil kalau orang suruh makan ubat. Sorry tak peluk akak balik tadi sebab malu hahaha. Sayang akak. Happy birthday ♥


And to Encik. Hahaha. I'm not sure why but panggilan tu just suits you well Abdul Azim. Thanks for the past few months yelah sebab sudi terima si comel ni bekerja as a part time worker kat kedai buku tu. Thanks jugak sebab still kenal and masih sudi bercakap dengan si comel ni hahaha. Nanti belum tentu dapat jumpa lagi *patutnya aku langgar je kereta dia tadi biar belakang kemek baru la ada kenangan sikit dengan aku kahkah*. Maaf ye untuk segala salah silap selama ni. Selamat Hari Raya, semoga bahagia di tempat baru ^^

Nah ♥♥♥ cukup sorang satu. Duit takdak sebab tanaman anggur belum membuahkan hasil. Selamat Hari Raya hehe



PREVIOUSNEW
THE BOSS


I'll be your light - 020317

MESSAGES

hello :)

POSTS


YANG YOSEOB


He is my all time favorite smol mochi