♥ double Y ♥
ABOUT ENTRY 오빠들 TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Rindu.
12 February 2015• 2 comments
Bismillah.

Entry ini ditujukan khas untuk adik-beradik lain ibu ayah lain kampung lain darah daging or we called it as BEST FRIENDS.

Well, taktahu la kenapa but starting from yesterday, terasa rindu yang teramat sangat, maybe sebab setiap kali keluar spend masa sama-sama kuota tak cukup, ada je yang takde. Kalah vvip.

Our very first best friends quote. Fairuz yang kenalkan quote ni
Kami bertujuh dah bersama for 9 years, and still counting. Cuma dengan Mirrah, Oca & Naimah dari sekolah rendah lagi dah kenal. Masa darjah 4 rasanya. Even kitorang jarang berjumpa, start lepas habis SPM dulu, but kitorang takde pun rasa awkward with each other. Perangai masing-masing sama je. Hehe. Still ingat apa kesukaan masing-masing. Bila dengan best friends semua jadi diri sendiri. Cuma apa yang berbeza sekarang ni semua nya dah makin matang la even bila sama-sama semua jadi gila haha.

Sumpah rindu tak terkata. Bila nak jumpa semua complete taktau la. Paling susah Naimah & Maryam. But now berjangkit pulak si Aimi, and Oca pun dah mula penyakit vvip ni. Hmmm. Yang selalu available Mirrah. Fairuz sah-sah la senang nak jumpa even memang sentiasa busy, sebab dia yang paling dekat dengan aku ^^

Best friends are more likely like our siblings. Tibai la nak cakap apa pun, bergurau, bertekak, menggila, merepek meraban apa semua lah. Dengan adik-beradik macam tu, best friends pun macam tu. Betul la yang baca baca kat google tu. When we growing up, our circles will become smaller, sebab masa tu lah kita tau, siapa kawan and siapa sahabat.

To the 6 of you, thanks for choosing to stay together with me. Semoga persahabatan kita kekal sampai bila bila InsyaAllah. I love you girls like my own siblings, macam darah daging sendiri. Terima kasih sebab masih sudi terima baik buruk perangai semua. Let's stay together, not for until the end, but forever. I love each one of you.

p/s: Allahu. Sebak tiba-tiba.



PREVIOUSNEW
THE BOSS


I'll be your light - 020317

MESSAGES

hello :)

POSTS


YANG YOSEOB


He is my all time favorite smol mochi