♥ double Y ♥
ABOUT ENTRY 오빠들 TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Selamat Hari Raya
26 July 2015• 0 comments
Bismillah.
Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin semua. Hari ni raya ke-10. Baru ada feel nak update blog. Actually iolls takde lah busy mana. Raya ketiga dah balik rumah. Cuma sebab nak kekalkan keadaan rumah supaya stay clean tu yelah kot orang datang beraya, lepas tu nak kena sentiasa check barang makan kat dapur so nanti boleh la jamu tetamu, kasi makan sedap sedap sikit, and sebab still lagi dalam mood raya nak makan itu ini haha.

Alaa iolls tak banyak idea la nak taip apa lagi, Gambar raya upload kendian la, dalam next entry. Iolls tak berapa sihat hari ni, dari malam tadi dok keluar masuk toilet sampai la tengahari tadi. Sadis.

Ok rasanya itu je lah. Assalamualaikum and Selamat Hari Raya lovelies :)



PREVIOUSNEW
THE BOSS


I'll be your light - 020317

MESSAGES

hello :)

POSTS


YANG YOSEOB


He is my all time favorite smol mochi