♥ double Y ♥
ABOUT ENTRY 오빠들 TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Biskut Raya
5 July 2015• 0 comments
 
Bismillah.

Sekejap sangat rasanya dah lebih separuh bulan berpuasa. Minggu ni and few days before hari raya dah start busy buat biskut. Hari ni and semalam dah mula buat biskut cornflakes, biskut semperit, biskut mazola (test buat dulu) and tart. Aku cuma buat cornflakes, biskut yang lain2 tu umi buat, aku tolong je. Yang biskut tart tu baru buat kulit luar je belum taruk jem nenas lagi. Umi cakap tunggu few days before balik kampung baru buat. 5 working days ni tak buat apa. Cuma kena sentiasa check stok bahan2 untuk buat biskut lagi weekend ni, and memang weekend je la masa yang ada untuk buat biskut.

Pheww tahun ni tahun yang paling banyak buat biskut. Umi kata sebab adik-beradik dia (mak sedara aku lah) order biskut dari dia. Sebelum puasa umi try buat sikit2 pastu upload gambar kat group whatsapp dia haaa pastu apa lagi mak-mak sedara aku pun nak la. Pandai umi cari side income masa bulan puasa ni haha.

That's all untuk hari ni. Selamat berpuasa, and Selamat Hari Raya :)



PREVIOUSNEW
THE BOSS


I'll be your light - 020317

MESSAGES

hello :)

POSTS


YANG YOSEOB


He is my all time favorite smol mochi