♥ double Y ♥
ABOUT ENTRY 오빠들 TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
It's been a while
19 July 2014• 0 comments
Bismillah.

Dah lama betul aku tak update. Last post tahun lepas punya. Actually start hujung bulan January until earlier May aku jadi English practicum teacher, for primary school, at SK Pengkalan Tentera Darat, Kem Sungai Besi. So bila dah start jadi teacher aku memang busy se-busy busy nya. Memang takdak masa nak bukak blog. Lappy pun tak selalu on. Kalau pegang je mesti buat handout untuk students, or cari bahan, tak pun download MV and lagu baru hahahahaha.

Tapi kan yang sebenar benarnya aku dah lupa yang aku ada blog. Sampai lah hari ni, baru hari ni tergerak hati nak click blog bookmark kat bar atas tu. And baru hari ni lah aku nak edit blog ni, and post entry yang pertama untuk tahun ni yeahhhhhh.

I'll share everything that happened during the first mid year - practicum experiences, dean's award, graduation [unofficial], comebacks, etc.. but not today. Mungkin esok, atau lusa, InsyaAllah bila bila aku free lah.

Salam Ramadhan AL-Mubarak. Selamat Berpuasa. And Selamat Hari Raya in advance hahahaha. Bye


PREVIOUSNEW
THE BOSS


I'll be your light - 020317

MESSAGES

hello :)

POSTS


YANG YOSEOB


He is my all time favorite smol mochi