♥ double Y ♥
ABOUT ENTRY 오빠들 TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Dreamcatcher
12 October 2015• 0 comments
Bismillah. Hi! :)

I'm so into dreamcatchers these days. At first suka biasa-biasa je but since Fairuz beli satu dari instagram and dreamcatcher yang dia beli tu cantik, tambah lagi bila dia berhasrat nak bukak her own online business jual dreamcatchers, lama-lama fall in love terus. She's not officially start her business yet, only taking orders from me and her classmates because she's currently busy with her assignments and final year project. Yes, she's currently in her senior year.

Beza dreamcatcher yang ni dengan yang lagi satu cuma jumlah feathers tu. Yang ni ada 3. Nampak tak pink-blue-pink tu. Yang lg satu ada 2 je, pink-blue

I am her very first customer. Dreamcatchers yang dia buat is based on customers' own preferences and designs. I already have 2 rainbow dreamcatchers. Satu gantung dalam kereta satu lagi dalam bilik. And aku order lg satu dreamcatcher hahaha. She is very creative you know and bagi aku orang-orang yang buat benda kraftangan macam ni adalah orang yang sangat banyak ideanya dan penyabar, and macam si Fairuz ni lah.

(how should I end this entry //blur//)

So, sesiapa yang rasa nak dreamcatcher bule la order dengan Fairuz. Kindly contact her personally at her instashop - qayla_creative.


That's all for today. Happy Monday peeps! 🌸



PREVIOUSNEW
THE BOSS


I'll be your light - 020317

MESSAGES

hello :)

POSTS


YANG YOSEOB


I don't know why but I like him so much