♥ double Y ♥
ABOUT ENTRY 오빠들 TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
November 2015
1 November 2015• 0 comments

Bismillah.

Setiap awal bulan selalu sangat post entry macam ni. Wish benda yang sama. So untuk bulan baru ni sama jugak lah, November, please be good to me.

May good things happened in this month InsyaAllah. Amin

And for November babies - my youngest sister Syifa, my always-get-nervous squid Oca, my potato Lily unnie (these three got same birth date - 3rd November) and my giant baby Chanyeollie (27th November); Happy Birthday in advanced. Stay healthy and always be happy okay :)

*Emm nak taip apa lagi ni?*

Since dah sebulan kena penyakit tak boleh tidur malam ni pukul 2 3 pagi still celik mengadap laptop gelak mengekek sensorang tengok running man. Taktahu nak buat apa dah untuk masalah aku ni.

Rasanya tu je kot. Betul betul dah takdak idea nak taip apa. Nak tengok episode 270 pulak.

Good night. Wa'salam. 

p/s: my favorite cast in RM is the Asia Prince  ^^



PREVIOUSNEW
THE BOSS


I'll be your light - 020317

MESSAGES

hello :)

POSTS


YANG YOSEOB


I don't know why but I like him so much