♥ double Y ♥
ABOUT ENTRY 오빠들 TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
New Year 2016
3 January 2016• 0 comments
Bismillah.

Hari ni dah 3 Januari 2016. Last entry hampir 2 months ago hahaha lama gila. Bukan apa, takdak idea yang menarik untuk dicurahkan waaahhh gituu. Oh Selamat Tahun Baru 2016. Semoga apa yang dihajati akan tercapai ^^


Hari ni post entry sebab dah lama post. Takdak apa yang spesel pun. Cuma nak bagitahu lagi 2 hari birthday Mama and Yoseob (shared same birthdate; 5th January). Then hujung bulan ni birthday Umi on 28th January and my cousin Azri on 31st January. So kiranya bulan ni birthmonth untuk family (Yoseob pun kira family lah ye hehe).

And I've got new babies


That kind of fatal charms which leads me to fall for them. Welcome to the list, GOT7 

Happy New Year everyone. Stay healthy :)

p/s: Ohh and Jaebum's birthday too on 6th January. Happy birthday to each one of you!



PREVIOUSNEW
THE BOSS


I'll be your light - 020317

MESSAGES

hello :)

POSTS


YANG YOSEOB


He is my all time favorite smol mochi