♥ double Y ♥
ABOUT ENTRY 오빠들 TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
March 2016
7 March 2016• 2 comments
Bismillah. Hai


Dah seminggu masuk March baru hari ni naik welcoming post haha sorry. Sekarang dah tak rajin nak bukak blog sebab takdak apa nak ditaip. Hari ni saja bukak sebab rasa rindu tiba tiba wuhuuu.

So macam biasa lah wish untuk setiap bulan adalah sama. May many good things happen in this month InsyaAllah Amin :) And macam biasa juga, advance birthday wishes. Happy birthday in advance to Kak Yaya (11th March), Hakim (23rd March), baby girl Naimah and GOT7's baby Jackson (both on 28th March) and BEAST's Kikwang oppa (30th March). Stay healthy and always be happy okay 

That's all for today. Take care peeps! Wasalam



PREVIOUSNEW
THE BOSS


I'll be your light - 020317

MESSAGES

hello :)

POSTS


YANG YOSEOB


He is my all time favorite smol mochi