♥ double Y ♥
ABOUT ENTRY 오빠들 TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Happy Birthday to My Only Beloved Ayah ♥ ^^
9 May 2013• 2 comments
Bismillahirrahmanirrahim .

Alhamdulillah semester 4 dah pun berakhir . Sekarang baru rasa tenang yang teramat sangat . Takde lagi rasa serabut nak siapkan assignments yang sentiasa menimbun macam gunung ganang bukit bukau dan segalanya lah . And apa yang aku perlu buat sekarang cuma makan tidur online sajooo . Hahah . Takde lah main main je . Hihi . Next two weeks aku start final exam .

♥ Ahmad Fakurazi b Abu Bakar ♥
Hari ni birthday ayah ♥ . Ayah balik esok . Malam esok baru nak celebrate birthday ayah . Umi nak beli birthday cake tapi taktahu nak beli yang mana sebab dalam setahun kitorang adik beradik makan kek lebih dari yang sepatutnya . Hahah . Ayah dengan umi pun bukannya berkenan sangat nak makan kek ni . Birthday kek , paling lama pun boleh tahan kat rumah ni cuma dalam 3-4 hari je . Paling cepat 2 hari lah kalau kek tu sedap .

Hmmmmmmm . Okay . Berbalik pada tajuk entry . Menyimpang jauh dah ni . Umur ayah dah 48 tahun . Makin lama usia ayah makin meningkat . Tapi Alhamdulillah ayah sihat sihat je :) . And semoga ayah kekal sihat sampai bila bila . Amin ♥ :)

Ayah maybe ingat kitorang lupa birthday dia . Alah sebenarny dia saje saje je . Padahal tahu yang dekat rumah masing masing menunggu nak celebrate sama sama . Ayah saya comel . Hahah ♥

Anyway . Happy Birthday to My Only Beloved Ayah ♥ ^^. Semoga panjang umur , murah rezeki dan kekal sihat . Nanti bila akak dah besar *ceh macam lah sekarang ni kau kecik sangat . perasan * , InsyaAllah bila akak dah ada kerja bagus , ayah dengan umi duduk rehat rehat kat rumah je okay ? Biar akak dengan adik adik pulak yang jaga ayah dengan umi ^^.

So , sekian sahaja untuk hari ni . Esok lusa InysaAllah aku update lagi . Wa'salam .


PREVIOUSNEW
THE BOSS


I'll be your light - 020317

MESSAGES

hello :)

POSTS


YANG YOSEOB


He is my all time favorite smol mochi