♥ double Y ♥
ABOUT ENTRY 오빠들 TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Birthday Cake
13 May 2013• 2 comments
Bismillahirrahmanirrahim .

Birthday ayah jatuh pada hari Khamis lepas , tapi kitorang satu family sambut birthday ayah hari Jumaat petang , sebab hari Jumaat baru ayah habis kerja .

So ni lah birthday cake ayah . Sedap sangat . Chocolate . And macam biasa cuma anak anak dia je yang makan . Ayah dengan umi makan sikit je XD . Atam suka kat ni sebab nampak unik dengan "rambut rambut" keliling kek . Hahah . Budak pelik . Ada dipanggilnya rambut .




Aku suggests pada Atam supayan birthday kitorang sambut sama sama . Dia 3hb Sept and aku 11hb . And dia cakap oleh sebab aku nak sambut birthday sama sama dengan dia , dia nak umi belikan kek dua tingkat . Hahah . Amboi demand gila nak kek dua tingkat . Ingat buat majlis kahwin XD .

Huhu . So ini je benda yang aku na share untuk hari ni . Sekian , Wa'salam :)


PREVIOUSNEW
THE BOSS


I'll be your light - 020317

MESSAGES

hello :)

POSTS


YANG YOSEOB


He is my all time favorite smol mochi