♥ double Y ♥
ABOUT ENTRY 오빠들 TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Today .
28 June 2013• 1 comments
Bismillahirrahmanirrahim . Hi readers .

Hari ni dah selesai pun pendaftaran untuk semester baru . So 1 Julai nanti bermula lah hidup aku as a TESL student semula . Full with assessments and works . Tapi masalahnya kelas and jadual tak tahu lagi . Katanya nak di-update dalam CMS students next week . Cemana gayanye tuh . Nak balik KL hari apa aku nih . Buatnya kelas tak start lagi , menonong je lah aku dekat sana tak tahu nak buat apa . Or mungkin kalau ada pun tidur je lah . Guling guling dalam selimut . Pejam celik pejam celik . Menguap . Haaaiiiii hidup ...


*aku ni tak tahu nak cerita apa tapi nak jugak menaip and post entry baru -_________-*

Sebelum tu , hari ni 28hb , B.A.P Daehyunnie punya birthday . HB to you :) . And pukul 11 tadi , 12KST waktu Korea (29hb) , birthday U-KISS si kecik Dongho tu , HB to you too :)

Okay , cukup untuk hari ni . Esok lusa kalau rajin aku update lagi InsyaAllah . Wa'salam :)

p/s : hari ni entry macam apa tak tahu lah . kehabisan idea agaknya . btw , thanks kepada tlist yang share-kan pasal notes Kpoppers tu . terima kasih banyak banyak ♥ :')


PREVIOUSNEW
THE BOSS


I'll be your light - 020317

MESSAGES

hello :)

POSTS


YANG YOSEOB


He is my all time favorite smol mochi