♥ double Y ♥
ABOUT ENTRY 오빠들 TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
HAAAIIIII ! ^^
8 October 2013• 2 comments
Bismillahirrahmanirrahim . Assalamualaikum to all my readers . Annyeong . Hihi ^^

Lama benor dah aku tak bukak ni . Al maklum lah dah semester akhir sebelum praktikal ni kan , banyak sangat assignments nya even subjects ada 4 je .

Alhamdulillah event or big project untuk subject Program Planning for this semester dah berakhir . Proceed with micro teaching and articles review for Curriculum and Instructions , chapter presentations for Human Communication , and exam paper presentation for Language Tests in School , which are need to be accomplish within two weeks .

Before final awal bulan November nanti aku kena prepare untuk MUET - Speaking test 22/10 ni . Huuuuuuu . Makin stress dibuatnya .

So readers , doakan saya berjaya menamatkan semester dengan jayanya , dengan keputusan yang baik , supaya saya boleh proceed as a guru praktikal . Amin .


PREVIOUSNEW
THE BOSS


I'll be your light - 020317

MESSAGES

hello :)

POSTS


YANG YOSEOB


He is my all time favorite smol mochi